Sorteer op
 • TOPModel fineliners
  TOPModel fineliners

  Fijn, fijner, fineliners: de set bestaat uit 10 verschillende fineliners (geel, rood, bruin, oranje, roze, paars, turkoois, groen, blauw, zwart). Tevens ingesloten zijn 2 sjablonen voor handlettering.

  € 6,95
 • TOPModel pen met licht
  TOPModel pen met licht

  In het stralende licht van je TOPModel pen met diamanten topper schrijf je meteen de liefste briefjes aan je BFF. Je kunt kiezen uit drie kleuren: paars, turkoois & roze.

  € 3,95
 • TOPModel Puntenslijper
  TOPModel Puntenslijper

  Coole TOPModel puntenslijper in de vorm van een beker met klapdeksel. Voor dikke en dunne potloden in drie verschillende, prachtige designs.

  € 2,95
 • TOPModel potloden set
  TOPModel potloden set

  De meest kleurrijke potloden ooit: aan de buitenkant coole TOPModels en dierenprints en binnenin (rondom de vulling) vol met regenboogkleuren! De set bestaat uit 4 HB-potloden die verpakt zitten in een transparant doosje.

  € 4,95
 • TOPModel puntenslijper & gum microfoon
  TOPModel puntenslijper & gum microfoon

  Is er een popster in de buurt? Want deze supercoole combi van een gum en een puntenslijper ziet er wel zo uit. Het ziet er namelijk uit als een microfoon van een grote ster.

  € 2,95
 • TOPModel potlood met pompon
  TOPModel potlood met pompon

  Pompon power! Een extra groot WOW voor de extra grote topper van kunstbont! De potloden van TOPModel maken echt indruk en schrijven ook nog eens geniaal. In de kleuren mint, paar, lichtroze en roze. Met HB vulling. Nice!

  € 2,95
 • TOPModel metallic gelpennen GOLD
  TOPModel metallic gelpennen GOLD

  Opvallend schrijven: met een van de vier TOPModel metallic gelpennen in de kleuren goud, zilver, brons en roze zal dat zeker gebeuren. De vullingen zijn niet vervangbaar.

  € 3,95
 • TOPModel mini schrijfset CAT
  TOPModel mini schrijfset CAT

  Miauw! Hoe schattig is deze set wel niet?! Het plastic doosje met een deksel in de vorm van een kat staat geweldig op elk bureautje.

  € 4,95
 • TOPModel kleurpotloden 12 stuks
  TOPModel kleurpotloden 12 stuks

  12x TOPModel kleurenpower! Bij deze kleurpotloden met superzachte vulling en hoge kwaliteit kleuren hoort ook nog een puntenslijper en een kleine tekenschool.

  € 5,95
 • TOPModel neon decostiften
  TOPModel neon decostiften

  De 4 decostiften in stralende, super dekkende neonkleuren (roze, oranje, lichtblauw, geel) kun je van afneembare oppervlakten met een vochtige doek weer verwijderen.

  € 9,95
 • TOPModel mini schrijfset
  TOPModel mini schrijfset

  Echt een alleskunner op je bureau! Deze schattige set in mini-formaat heeft alles in zich wat je nodig hebt.

  € 4,95
 • Miss Melody 6 kleurenpen
  Miss Melody 6 kleurenpen

  Om verveling tijdens het schrijven te voorkomen: de pen van Miss Melody met de schattige paardentopper kan met verschillende vullingen in 6 kleuren schrijven.

  € 3,95
 • TOPModel pen KOALA
  TOPModel pen KOALA

  De nieuwste TOPModel trend: koala's! Deze schattige pennen hebben twee verschillende vullingen (blauw/roze) die elk door een druk op het oortje van de koala naar buiten komen. Verkrijgbaar in twee toffe designs.

  € 2,95
 • TOPModel vulpen set
  TOPModel vulpen set

  Alles in een: in de coole TOPModel vulpen zit onderaan een kleine uitneembare duo inktwisser (verwijderen/overschrijfbaar). Ook erbij: nog 2 duo inktwissers om te verwisselen en twee blauwe standaard inktpatronen.

  € 6,95
 • Miss Melody pen
  Miss Melody pen

  Sprookjesachtig schrijven met Miss Melody! Dat kan zeker met deze opvallende pen waarvan de topper gevuld is met een vloeistof met hierin glitter en kralen. De topper kan tevens draaien!

  € 4,95
 • TOPModel pennen
  TOPModel pennen

  Metallic is super cool! De twee pennen met mooie TOPModel afbeeldingen schrijven in blauw. Aan de buitenkant zijn ze goud met een prachtig kleurverloop (goud/roze/blauw). De vullingen zijn vervangbaar.

  € 4,95
 • Ylvi duo kleurpotloden
  Ylvi duo kleurpotloden

  Dit is echt dubbel kleurplezier met Ylvi and the Minimoomis: deze dikke kleurpotloden hebben namelijk aan elke kant een andere kleur. Dus met deze 6 kleurpotloden in een set, heb je eigenlijk 12 verschillende kleurtjes.

  € 6,95
 • TOPModel pen met licht
  TOPModel pen met licht

  De prachtige topper in de vorm van een roos van deze pen geeft licht tijdens het schrijven (door de druk) en zien er magisch uit! In drie verschillende designs (rood, rosé, roze) met trendy bloemen motieven en transparante dop.

  € 3,95
 • Yliv tattoo glitter gelpennen
  Yliv tattoo glitter gelpennen

  Heel veel tattoo fun met deze 3 tatoeage gelpennen (paars, blauw, roze) en 9 verschillende sjablonen. Hiermee is het heel makkelijk om kleine kunstwerken op je huid tevoorschijn te toveren. Ook te gebruiken om op papier te tekenen

  € 5,95
 • Ylvi & the Minimoomis geheime pen
  Ylvi & the Minimoomis geheime pen

  Voor alle kleine geheimpjes die jij en je vrienden met niemand willen delen: de inkt van de geheime pen van Ylvi & the Minimoomis is onzichtbaar en is pas te zien als je het licht van de ster op de top van de pen erop schijnt.

  € 3,95
 • Fantasy Model potlood met masker en veren
  Fantasy Model potlood met masker en veren

  Zelfs wiskunde krijgt hiermee een magisch randje: de speelse potloden van TOPModel met glimmende finish, masker en veren brengen een betoverende flair in een alledaagse dag op school.

  € 2,95
 • Ylvi schrijfset
  Ylvi schrijfset

  Voor kleine berichten uit het hart: de schrijfset van Ylvi & the Minimoomis bestaat uit een glitter notitieblok in een hartvorm (50 pagina's, in roze of paars) en een coole pen (roze inkt).

  € 5,95
 • TOPModel stempelmarker
  TOPModel stempelmarker

  Een setje van 6 markers. Aan de andere kant is het een stift. Hoe leuk!

  € 5,95
 • TOPModel kleurpotloden 4 stuks neon
  TOPModel kleurpotloden 4 stuks neon

  Kleurpotloden in 4 opvallende neonkleuren: oranje, roze, groen & geel. Inclusief tekenschool.

  € 2,95
 • TOPModel gelpennenset DOG
  TOPModel gelpennenset DOG

  De vier gelpennen met schattige, kleine frenchie prints zijn ook te snoezig voor woorden. Ze zijn er in rood, groen, blauw en roze en met unieke glitters in de inkt.

  € 3,95
 • TOPModel schrijfset
  TOPModel schrijfset

  Creatief met confetti! Met deze schattige schrijfset wordt schrijven, tekenen en schetsen ineens twee keer zo leuk. In het transparante tasje met een ster vol confetti zitten twee potloden, een gum, liniaal en puntenslijper.

  € 5,95
 • TOPModel markeerstiften
  TOPModel markeerstiften

  Klein en in felle kleuren markeren deze vier mini tekstmarkers alles wat nodig is. Ze zijn er in de kleuren neon roze, neon geel, neon groen en neon blauw.

  € 3,95
 • TOPModel viltstiften CANDY CAKE
  TOPModel viltstiften CANDY CAKE

  Zooo veel kleuren, zooo schattig! De tien verschillende viltstiften (vijf keer neon!) hebben de schattigste topper op de dop die je ooit gezien hebt: panda's! OMG! Voor je mooiste tekeningen en trendy ontwerpen -

  € 7,95
 • Miss Melody kleurpotloden
  Miss Melody kleurpotloden

  Met deze kleurpotloden is het nog leuker om creatief bezig te zijn. De zachte vullingen van hoge kleurkwaliteit in 10 verschillende kleuren (zwart, bruin, groen, roze, turkoois, blauw, rood, paars, oranje en geel) kunnen alles aan

  € 7,95
 • Miss Melody glitter gelpen set
  Miss Melody glitter gelpen set

  Een paardendroom met heel veel glitter! Deze set met gelstiften van Miss Melody met vijf verschillende kleuren (zilver, rood, paars, roze en blauw) en met glitters in de inkt zorgen voor de prachtigste creaties op papier.

  € 4,95
 • TOPModel Fantasy Model Balpen
  TOPModel Fantasy Model Balpen

  De pen is er in zilver-paars en goud-roze en is gevuld met een vloeistof waarin confetti zweeft. De pennen hebben prachtige afbeeldingen en er hangt een schattig kwastje aan. Met deze pen kun je niet anders dan mooi schrijven!

  € 5,95
 • Ylvi & the Minimoomies dubbele viltstiften
  Ylvi & the Minimoomies dubbele viltstiften

  12 prachtige vilstiften in een stevige doos met magneetsluiting. Maar een stift is een magisch exemplaar. Deze laat met 1 aanraking een kleur totaal veranderen. Hier moet je wel betoverende tekeningen mee maken!

  € 9,95
 • FANTASYModel veer pen
  FANTASYModel veer pen

  Betoverend schrijven! De prachtige pen met een veer van FANTASYModel met gouden greep heb je met drie verschillende kleuren veren: paars met glitter, roze met glitter of met regenboogkleuren. De vulling is te vervangen (SCHNEIDER…

  € 4,95
 • Ylvi & the Minimoomis Balpen met Licht (4 keuzes)
  Ylvi & the Minimoomis Balpen met Licht (4 keuzes)

  Tijdens het schrijven gaat er een lichtje branden! En bij deze pen dus als je op de vulling drukt. Dan geeft de topper aan de bovenkant namelijk licht. De pennen glanzen je tegemoet in de mooie kleuren goud, roze, turkoois & paars

  € 3,95
 • Ylvi & the Minimoomis Regenboog Gelpennen, 5st.
  Ylvi & the Minimoomis Regenboog Gelpennen, 5st.

  Deze 5 Ylvi & the Minimoomis Regenboog Gelpennen zien er supervrolijk en kleurrijk uit! De donkerroze, paarse, lichtroze, blauwe en groene pennen zijn voorzien van een vrolijke eenhoornprint.

  € 4,95
 • TOPModel Fantasy Model potlood
  TOPModel Fantasy Model potlood

  Hoe gaaf is dit Fantasy Model potlood met glitters en veren van TOPModel? Laat thuis of in de klas zien dat je fantasierijk bent en maak een statement met dit potlood. Dit te gekke potlood heeft een opvallende eenhoorntopper

  € 2,95
 • TOPModel Gelpennen, 6st.
  TOPModel Gelpennen, 6st.

  Met deze trendy opvallende stiften vliegen de ideetjes op het papier. Zes neonkleuren (blauw, paars, roze, geel, oranje en wit) die zelfs op donker papier schrijven nodigen uit voor coole tekeningen en berichtjes.

  € 4,95
 • TOPModel Hand Lettering viltstiftenset 6-delig
  TOPModel Hand Lettering viltstiftenset 6-delig

  Schrijf met deze dubbele viltstiften van TOPModel kleurrijke brieven of gedichten. Er zijn wel zes knallende neonkleuren om mooi mee te schrijven.

  € 4,95
 • Miss Melody potlood (4 keuzes)
  Miss Melody potlood (4 keuzes)

  Deze potloden in paars, roze, mint en lichtblauw zijn net een paardendroom die uitkomt. Want de grote blikvanger rijdt bovenop: een met de hand geschilderde topper in de vorm van een bruin, wit, zwart en rossig paard.

  € 2,95
 • TOPModel Uitgumbare Gelpen
  TOPModel Uitgumbare Gelpen

  Deze TOPModel gelpen is voorzien van een magische gum aan de bovenkant. Schrijf met deze pen en haal net zo makkelijk alles weer weg met de gum

  € 3,95
 • Topmodel Fantasy Model Pen met Licht (3 keuzes)
  Topmodel Fantasy Model Pen met Licht (3 keuzes)

  Deze TOPModel Fantasy Model pen met licht lijkt wel een magische pen! Als je er mee schrijft geeft deze mooie pen licht.

  € 3,95
 • Ylvi & Minimoomis potlood (3 keuzes)
  Ylvi & Minimoomis potlood (3 keuzes)

  Maak schrijven nóg leuker met dit schattige Ylvi & The Minimoomis Potlood. Het potlood is bedrukt met een vrolijke kleur en kleine eenhoorns, maar de grote eenhoorn bovenop maakt het geheel natuurlijk helemaal af!

  € 2,95
 • TOPModel Puntenslijper
  TOPModel Puntenslijper

  De TOPModels hebben iets tegen stompe punten: drie nieuwe puntenslijpers! In de vorm van een kleine ton, met handige klapdeksel, een opening voor dikke en dunne potloden en in megatoffe kleuren.

  € 2,95
 • Ylvi & the Minimoomis Markeerstift
  Ylvi & the Minimoomis Markeerstift

  Ylvi & the Minimoomis Markeerstift

  € 2,95
 • Miss Melody 6-kleurenpen (2 keuzes)
  Miss Melody 6-kleurenpen (2 keuzes)

  Met deze Miss Melody 6-kleurenpen heb je niet langer een overvolle etui maar alles compact bijeen. Druk de gewenste kleur naar beneden en pennen maar! Schrijft zwart, blauw, groen, rood, oranje en paars.

  € 2,95
 • TOPModel Kleurpotloden Huid- en Haartinten
  TOPModel Kleurpotloden Huid- en Haartinten

  Maak met dit setje van 12 TOPModel kleurpotloden Huid- en Haartinten de mooiste tekeningen. De kleurpotloden zijn aan de buitenkant voorzien van leuke glittersterretjes en silhouetten van de TOPModels.

  € 5,95
 • TOPModel pen met licht en geluid
  TOPModel pen met licht en geluid

  Hiermee maak je je leraar of je collega helemaal gek. Of jullie gebruiken het juist als een kleine muziekpauze. Want met een druk op de knop beginnen er verschillende kleuren te stralen en je hoort het liedje "More than you know".

  € 7,95
 • TOPModel Uitgumbare Kleurpotloden
  TOPModel Uitgumbare Kleurpotloden

  Uitgumbare potloden van TOPModel! Dankzij de gum die er als topper op zit, kun je elke foutje makkelijk weer uitgummen! Kleuren: geel, oranje, rood, roze, paars, donkerblauw, lichtblauw, groen, bruin & zwart.

  € 5,95
 • TOPModel Magic Viltstiften
  TOPModel Magic Viltstiften

  De TOPModel Magic Viltstiften zijn supermooie viltstiften met 2 kanten. De ene kant van de TOPModel Magic Viltstift is om zachte vlakke stukken in te kleuren en met de andere kant kun je mooie lijntjes trekken, omdat hij puntiger.

  € 7,95
 • TOPModel 6 kleuren pen ( 2 keuzes)
  TOPModel 6 kleuren pen ( 2 keuzes)

  Moet je kiezen? Nee, echt niet! Want met deze coole TOPModel pen heb je zes kleuren in een! Waar heb je zin in: blauw, roze, oranje, rood, groen of zwart?

  € 2,95

TOPModel - Pennen, potloden & stiften

Op zoek naar spullen van TOPModel? Bekijk ons uitgebreide assortiment TOPModel artikelen. Ontdek met de 14 TOPModels hoe fijn beste vriendinnen zijn. De TOPModels leven in een wereld vol glitter en glamour waar vriendschap en fashion belangrijk zijn. Ontdek hun wereld en leer alles over beauty en fashion en ontwerp de leukste outfits voor jouw favoriete TOPModel. Je vindt hier de mooiste en meest creatieve teken- en knutselspullen. De collectie van TOPModel bevat creatieve boekjes, schrijfwarenetuissieradendoosjestassenknuffels en make-up artikelen. Kinderen kunnen hun fantasie helemaal kwijt in de mooie artikelen van TOPModel! Voor de stoere boys (en girls)  hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan dino stickerboekenzaklampen en nog veel meer. Leef je helemaal uit met de TOPModel collectie!

TOPModel design

Lol maken, mode, fashion, make-up en verzorging daar weet een echte TOPModel alles van! De TOPModels zitten boordevol goede tips over welke outfits nu helemaal hip zijn, hoe je je haar kunt dragen en een kleurtje kunt geven en ook hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. In de collectie van TOPModel Fantasy Model vind je alle tools waar je zelf de meest trendy outfits kunt onwerpen! Welke TOPModel kies jij?

Create TOPModel

De collectie create your own van TOPModel bevat de allerleukste schets- en ontwerpboeken. Denk aan een eigen dierenwereld, of ben je misschien helemaal gek van paarden? Teken dan je eigen droom paard met de TOPModel create ontwerpboeken. Je kunt zelfs je eigen unicorn wereld ontwerpen, maar vergeet ook niet de allerliefste katjes, schattige hondjes en zelf een eigen baby pony ontwerpen! Laat je fantasie de vrije loop en maak het af met de talloze stickervellen en sjablonen om je een eind op weg te helpen. TOPModel heeft ook unieke kleurpotloden in 12 verschillende huidtinten, waar je perfect verschillende huidstinten en haarkleuren mee kunt maken.

TOPModel etui en tas

Magisch schattig zijn de etuis van TOPModel! Er zijn veel verschillende soorten en maten etuis in de TOPModel collectie waar je al je mooie pennen, potloden en stiften in kunt bewaren. Wist je dat je ook een gevulde 3-vaks etui kunt bestellen bij TOPModel? De etui met 3 aparte vakken zit dan al helemaal gevuld om zo de mooiste ontwerpen te maken! Je neemt het allemaal gemakkelijk mee in jouw nieuwe TOPModel tas. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de allerleukste portemonnees!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

WEBWINKELKEURWIDGET

Cadeaubon

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe collectie? Of misschien wel van een unieke kortingscode? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2016 - 2021 Draakjes en boefjes | sitemap | rss