VACATURES 

Wil jij onderdeel uitmaken van het team Draakjes en boefjes? Lees dan snel hieronder of de functie bij jou past!

Het is druk, druk, druk, stressen, rennen, vliegen, hadden we druk al gezegd?! maar ook écht mega gezellig bij Draakjes en boefjes en vanaf 1 juli 2020 zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij bestand tegen al het bovenstaande? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij wel de perfect match! 

Functie: Magazijnmedewerker online webshop oproepkracht (nul-uren contract)
Wij zijn áltijd opzoek naar oproepkrachten voor bijvoorbeeld op de maandag, extra drukke periodes, vakanties, of feestdagen. Zit jij nog op school? Of ben je gewoon op zoek naar een baantje voor bovenstaande periodes? Lees dan gauw verder!

De bestellingen stromen binnen en jij gaat met jouw orderpickcar het grote magazijn in om de bestelde items te picken. Dit kan uitlopen van babykleding, kinderkleding, dameskleding, schoenen tot accessoires. Naast het orderpicken dien je samen met je collega's algemene magazijnwerkzaamheden te verrichten, zoals het controleren van binnenkomende vracht, het aanvullen van de voorraad en het opruimen/schoonhouden van de werkruimte. 

Wat vragen wij: 
- Je bent een flexibel inzetbaar.
- Je moet accuraat en snel kunnen werken; elke dag tussen 17:00 en 18:00 worden alle pakketen bij ons magazijn afgehaald door onze transportdienst. Het is elke dag een race tegen de klok, maar de pakketen dienen wel met liefde te worden ingepakt. Elke klant verdient een verzorgd en netjes ingepakt pakketje. 
-Je woont in de omgeving van Zoetermeer. 

Ben jij diegene die we zoeken? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar info@draakjesenboefjes.nl

Sorteer op
© 2016 - 2020 Draakjes en boefjes | sitemap | rss